Voorlopige opstelling kermis 2019 bekend

Het kermisteam van de gemeente heeft de afgelopen weken gewerkt aan de verpachting voor de kermis van 2019. Samen met de exploitanten is een voorlopige opstelling voor de Tilburgse kermis van 2019 gemaakt.

Opstelling
Er zijn wat wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. De attracties aan het Stadhuisplein worden omgedraaid. Dat betekent dat de grote attracties met de rug richting het stadhuis komen te staan. Kleinere attracties staan met de achterkant richting het appartementencomplex Frankenhof. Hierdoor hebben de bewoners van de Frankenhof beter zicht op de kermis. Er komen volgend jaar geen attracties langs het Willem II- pad tot aan de Spoorlaan te staan. De attracties staan hier voorbij de Magazijnstraat. De voorlopige opstelling ziet er op de kaartjes als volgt uit. Deze opstelling kan nog veranderen.

Zon, zee & strand
Hopelijk krijgen we net zo’n lekker weer als tijdens de editie van 2018. Want op de kop van de Heuvel verrijst een Beach Club.

Samen

Ook dit jaar werken we nauw samen met onze vaste partners. Horeca, ondernemers in de binnenstad en daar buiten, bewoners, citymarketing en de kermisbonden bundelen ook dit jaar de krachten om de kermis weer verder te verbeteren en te vernieuwen. Om er voor alle bezoekers een feest van te maken!

Nog maar 238 dagen
“Het wordt zoals elk jaar weer 10 dagen feest in Tilburg”, steekt kermiswethouder Erik de Ridder van wal. “In 2019 spettert de Tilburgse zomerkermis als vanouds. En trouw aan de visie op de kermis van de toekomst. Vandaag kunt u alvast voorpret beleven aan onze presentatie van het kermislint. Volgend jaar juni is er natuurlijk weer een kick off met zoals altijd wat verrassingen. Op vrijdag 19 juli gaan we weer los. Nog 238 dagen. Ik tel af, u ook?”

Related Posts