Stadhuisstraat

Non-stop feest tijdens 10 dagen Tilburgse Kermis in de Stadhuisstraat. Artiesten als John West, Pascal Redeker, Henk Dissel, Stef Ekkel, Def Rhymz en Wesley Klein gaan samen met de Stadhuisstraat-DJ’s de sfeer maken waar de Stadhuisstraat om bekend staat.

Dragqueen
Op Roze Maandag komt Esther Hart het startschot geven van de grootste dragqueen polonaise, waarna ze een spetterend optreden zal geven. Met twee gaycafé’s in de straat, is dit wel het hoogtepunt van jaar. Een dag eerder komen we al in de sfeer van Roze Maandag doordat diverse dragqueens optreden tijdens Pink Pleasure. Om 00:00 uur tellen we gezamenlijk af voor de valse start van Roze Maandag. Tevens heeft de Stadhuisstraat dit jaar een geweldig leuk programma op zondag 29 juli als afsluiting van de kermis.

Programma van de kermis in de Stadhuisstraat

Feesten
Nog één keer gezellig een drankje doen en meezingen met Wilbert, Daantje, Eddy Wannabe, Leen Zijlmans en Thorsten von Lippe Biesterfeld. Café de Boekanier, Klein Café Van Horen Zeggen, Café de Wijn en Café Peanuts organiseren al jaren dit evenement en kunnen niet wachten totdat het weer zo ver is. Welke dag(en) kom jij feesten in de Stadhuisstraat?