Roze Maandag

Roze Maandag is de dag dat je jezelf kunt zijn. Een kleurrijk feest waar iedereen van harte welkom is. Jaarlijks vieren we met meer dan 300.000 mensen vanuit het hele land onze verschillen maar vooral overeenkomsten. We zijn allemaal gelijkwaardig, maar niet hetzelfde. Op Roze Maandag mag je zijn wie je bent en houden van wie je wilt. We staan voor gelijkwaardigheid en inclusiviteit en zetten dat op Roze Maandag extra in de verf!

Loop mee in de Pride Walk

Op Roze Maandag nodigen we iedereen uit om mee te lopen in onze Pride Walk om gezamenlijk een prachtig roze feestje op de Tilburgse Kermis te beleven. We heten je van harte welkom vanaf 11.30 uur voor de warming – up op Centraal Station Tilburg. Onder het genot van zomerse deuntjes maken we je helemaal warm om de Pride Walk mee te lopen! Om 12.00 uur starten we vanaf de voorzijde van station Tilburg (Spoorlaan). Via de Stationsstraat, de Nieuwlandstraat, richting de Katterug. om 12.30 uur komt de karavaan dan aan bij de Bierhal op het Stadhuisplein.

Burgemeester Theo Weterings opent Roze Maandag officieel om 13.00 uur met een woordje en daarna treed Gerard Joling op. 

De Pride Walk wordt begeleid met feestelijke muziek, entertainment en vooral heel veel roze! Overal is het feest. Wat er waar precies gaat gebeuren, blijft nog even een verrassing, maar meelopen met de route is een feestje op zich. Een ding is zeker, het wordt weer fantastisch.

Blijf op de hoogte

Geïnteresseerd om mee te lopen in de Pride Walk? Wil je niks missen van de opening? Al het nieuws rondom Roze Maandag weten? Je blijft op de hoogte via de social media kanalen en via rozemaandag.nl

Check Roze Maandag op Facebook of Instagram.

Opening Kermis