Holy Pink

Ook dit jaar viert Draaimolen de liefde met Holy Pink Festival. Voor het zesde jaar op rij zal het gratis te bezoeken Holy Pink op 23 juli neerstrijken in de Muzentuin in Tilburg. Het festival is tijdens Roze Maandag, het oudste gay evenement van Nederland waar zo’n 300.000 feestgangers de liefde komen vieren. Door de hele stad en op de Tilburgse Kermis zullen evenementen georganiseerd worden en daar mag een gratis festival van Draaimolen niet aan ontbreken. Met Holy Pink wordt ieder jaar weer de liefhebber van kwalitatieve house en techno goed verwend met een dikke line-up.

Draaimolen haalt dit jaar de meest kleurrijke artiesten vanuit alle windstreken naar Tilburg. De line-up ziet er als volgt uit:
– Oceanic (extended set)
– Red Axes (extended set)
– Octo Octa live
– Avalon Emerson
– Talismann live
– Freddy K b2b very special guest

De very special guest die samen met Freddy K een b2b zal verzorgen blijft nog geheim. Wel kan de organisatie alvast bevestigen dat dit een grote headliner zal zijn.

Net als voorgaande jaren heeft de organisatie rekening gehouden met de mensen die nog even door willen dansen na het festival. Op minder dan 2 minuten lopen van de Muzentuin kunnen deze bezoekers hun laatste energie er nog even uit dansen op de Holy After. Deze zal plaatsvinden in de
Studio zaal van Theaters Tilburg.

Liefde voor elkaar
Holy Pink is gratis te bezoeken voor iedereen boven de 18 jaar dus zorg dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt en kom op tijd want vol is vol. Wat ook niet vergeten mag worden is dat Holy Pink een festival is vol liefde, liefde voor elkaar, liefde voor muziek en liefde voor het feit dat je kunt vieren dat je vrij bent om te zijn wie je wil zijn.

Meer informatie over Holy Pink op de website draaimolen.nu.