Caribbean Night

Tijdens de Caribbean Night op het Pieter Vreedeplein op 26 juli nemen wij jou in ongedwongen en relaxte sfeer mee naar de tropen. De naam zeg het al ……. Caribbean Night: thuis met een vakantiegevoel.

Kom samen met ons swingen op Salsa, Bachata en Merengue en genieten van de heerlijkste cocktails. Onder de Tilburgse zon, maar geheel in tropische sferen. Dit jaar is de 10e editie met sprankelende live- bands en een DJ:

DANSON
DanSon is een formatie van 10 man afkomstig uit Venezuela, Dominicaanse Republiek, Curaçao en Aruba die veel ervaring hebben met het spelen van de Música Latina in Europa, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika. Met hun muziek weten ze moeiteloos een warme, swingende tropische sfeer te creëren.

Logo Caribbean Night
(Bas Haans Fotografie)

ORQUESTA PEGASAYA
Orquesta Pegasaya is een van de oudste salsagroepen van Nederland. Pegasaya betekent letterlijk kleefkruid of klis en dit is ook precies waar de muziek voor staat : als een zwaan-kleef-aan blijft de vrolijke muziek aan je plakken. Eenmaal op het podium zorgt de band voor een muzikale rondreis door Latijns-Amerika en de Cariben met gepeperde Salsa’s, snelle Merengues, romantische Bachata’s , sensuele Zouk en diverse Antilliaanse ritmes. Dit orkest heeft show in het bloed en weet wat het is om een goed feestje te bouwen.

DJ FRED BLASET
DJ FRED BLASET zorgt voor de muzikale omlijsting op de Caribbean Night. Deze allround DJ zorgt voor een aantal heerlijke uren vol gezelligheid en dansplezier op Pieter Vreedeplein 26 juli vanaf 17:00 u. De Caribbean Night duurt tot 1 uur.

Meer informatie op Facebook en Instragram.