Badeendenrace

Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant in Tilburg organiseert op woensdag 25 juli de badeendenrace in de Piushaven. Het startschot is rond 16.00 uur. 15.000 knalgele badeendjes gaan met elkaar de strijd aan om als eerste over de finish te zwemmen. Iedereen kan voor € 5 symbolisch een eendje adopteren. Elk badeendje heeft een uniek lotnummer waarmee kans wordt gemaakt op mooie prijzen zoals een jaar lang gratis rijden in een Citroën C1 (een eendje). Na afloop worden alle eendjes verzameld en uit de Piushaven gehaald om volgend jaar weer allemaal terug naar Tilburg te komen.

Nieuw dit jaar is de Badeendenrace XL: een spannende race voor bedrijven. Net zo spannend en ‘eenderverend’, maar dan met grote badeenden die je naar wens kunt pimpen. Voor € 100,- koop je een grote badeend om daarvan een drijvend promotiemiddel te maken. Tijdens de Badeendenrace XL doet Grad Damen verslag van de race. De XL-Duck kan na de race een prominente plek in jouw bedrijf krijgen.

Ook in deze race zijn prijzen te winnen: één voor de snelste eend en één voor de mooiste eend. De twee prijswinnaars winnen allebei een BBQ voor 10 personen. De mooiste eend wordt beoordeeld door een vakkundige jury. Voor de nummers twee in zowel de categorie snelste en mooiste eend, hebben we een lekker vleespakket t.w.v. € 50,-. Als derde prijs, de zogenaamde ‘troostpijs’ hebben we een leuke eendenspaarpot.

Een eendje adopteren of meer informatie? Kijk dan op www.badeendenracetilburg.nl en spetter mee!